tiistai 17. marraskuuta 2020

Joulu Naantalin kylpylään

 Naantalin kylpylä

Ensimmäinen vierailumme Naantalin kylpylässä oli 4.11. Siellä Saija kertoi meille Naantalin historiasta ja mitä kaikkea meidän pitäisi sinne tehdä. Sen jälkeen meille esiteltiin paikkoja. 


Mitä pitää muistaa?

  • Käyttäytyminen
  • Työympäristön siisteys
  • Tummat vaatteet
  • Hyvät kengät
  • Hiukset kiinni
  • Maskit

Toinen vierailu Naantalin kylpylässä

Menimme toisen kerran Naantalin kylpylään, joilloin aloitimme työt. Työskentelimme ryhmissä eri paikoissa. Minä itse olin kasaamassa isoa joulukuusta kylpylän aulaan. Kuvittelin sen olevan vaikeampaa kuin mitä se oli. Kuusen oksat laitetiin kerros kerrokselta yhteen, jonka jälkeen pääsimme koristelemaan sen. 



Aulan iso joulukuusi



Toisen joulukuusen kasaaminen

Saimme toiseksi tehtäväksi kasata pienemmän joulukuusen. Se oli helpompaa ja nopeampaa kuin isomman kuusen kokoaminen. Joulukusi koristeltiin valkoisilla lasipalloilla, kultasilla koristeilla ja valoilla. Muutama pallokin hajosi kuusta koottaessa. Se ei kuitenkaan Saijaa haitannut.



Pienempi joulukuusi


Joulutähtien kasaaminen

Viimeisenä päivänä rakensin tähti jouluvaloja Aadan ja Viivin kanssa. En ollut niitä ennen tehnyt, joten aloittaminen oli hankalaa. Sain niihin apua, jonka jälkeen ne oli helppoja kasata. Veimme valot Ravintola Rucolaan ja Thai Gardeniin. Kasasimme myös yhden joulukuusen kylpylän allasosaston aulaan. Lopuksi ripustimme kaikki yhdessä tähtivaloja Paviljonkiin.



Tähtivalot Paviljongissa


Joulukuusi allasosaston aulassa


Tähti jouluvalo Rucolassa


Tähti jouluvalo Thai Gardenissa















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pinterestin käyttöohje

 Pinterestin käyttöohje Luo käyttäjätili Täytä vaadittavat tiedot Kirjauduttua sisälle, voit hakea kvia eri hakusanoilla Voit luoda pinteres...