perjantai 13. elokuuta 2021

Ensimmäinen työviikkoni Tigerissa

 Ensimmäinen työviikkoni Tigerissa


Miten ensimmäinen viikko Tigerissa sujui?


Maanantai 9.8


Myymälän ovet avattiin klo 10, jolloin myös minun työni alkoivat. Ensimmäisenä laitoin essun päälle, jonka jälkeen ohjaajani esitteli minulle myymälää. Hän kertoi jokaisen osaston nimen ja näytti mitä missäkin on. Ensimmäinen työtehtäväni oli varaston hyllyn järjestäminen ja kylpyhuoneosaston hyllyjen täyttäminen.



Hyllyn järjestämistä


Hyllyn täyttöä



Tiistai 10.8


Tiistaina jatkoin täyttämällä mediaosastoa. Varastossa järjestelin hyllyt niin, että jokaisessa hyllyssä on saman merkkiset tuotteet. Esim. iPhoneen kuuluvat tuotteet ovat omalla hyllyllä ja Micro USB tuotteet taas omalla.



Hyllyn järjestämistä


Keskiviikko 11.8


Keskiviikkona täytin hyväntekeväisyyteen meneviä yllätyspusseja. Niihin laitoin 7 tuotetta ja nidoin kiinni. Sen jälkeen pääsin järjestelämään silmä- ja aurinkolasi osastoa omalla visuaalisella tavallani. Pääsin myös harjoittelemaan kassan käyttöä.




Yllätyspussit


Silmä- ja aurinkolasit

Torstai 12.8


Päiväni meni karkkiosastoa järjestellessä. Ravasin siinä samalla myös kassalla palvelemassa asiakkaita. Työkaverini käski ottaa ennen ja jälkeen kuvat, jotta näen oman lopputuloksen.




Ennen


Jälkeen


Ennen


Jälkeen


Ennen


Jälkeen


Ennen


Jälkeen



Perjantai 13.8

Viikon viimeisenä päivänä olin suurimman osan kassalla. Homma oli alkanut sujua eikä tuntunut enää niin vaikealta. Opin tänään miten ostetaan ja maksetaan lahjakortilla. Ajatus siitä tuntui kamalemmalta mitä todellisuudessa oli. Autoin myös työkaveriani hyllyttämisessä ja tulostin hintalappuja. Loppupäivän siivoilin ja järjestelin hyllyjä.



Hyllyn järjestämistä


Hyllyn järjestämisetä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pinterestin käyttöohje

 Pinterestin käyttöohje Luo käyttäjätili Täytä vaadittavat tiedot Kirjauduttua sisälle, voit hakea kvia eri hakusanoilla Voit luoda pinteres...